fbpx

Afvallen

Wil jij graag afvallen? Met onze tips en producten maken we het je gemakkelijk!

Afvallen

Een gezond gewicht is belangrijk en dat heeft vaak positieve effecten op onze gezondheid, daarom is afvallen ook belangrijk als je wat te zwaar bent. Enkele kilo’s afvallen kunnen al een flink verschil maken. Op deze pagina vindt je tips om af te vallen en interessante artikelen over verschillende diëten en manieren van afvallen. Succes!

Waarom afvallen niet lukt

Afvallen is in theorie niet heel erg moeilijk, maar in de praktijk blijkt  wel degelijk dat veel mensen moeite hebben met afvallen. Eigenlijk is het heel simpel. Je moet iets minder eten dan je verbrandt in combinatie met voldoende beweging. Op deze pagina maken we je het gemakkelijk, hier lees je hoe je moet beginnen met afvallen en waar je op moet letten!

Tips over afvallen

Om af te vallen zijn een paar zaken van essentieel belang, dat is voornamelijk je voeding en deels de hoeveelheid beweging. Maar toch is de voeding het allerbelangrijkst van de twee. Zorg ervoor dat je een vast voedingspatroon gaat aanhouden en probeer suikers en snelle koolhydraten te vermijden. Deze zitten voornamelijk in koekjes, snoep en frisdrank.

Probeer in plaats hiervan wat meer eiwitten te nuttigen. Eiwitten zorgen voor de opbouw van spieren en dat kan je erg helpen bij het afvallen. Wanneer je spiermassa toeneemt, zal je in rust meer calorieën verbranden. Dat komt doordat spiercellen 3x zoveel voedingsstoffen nodig hebben als vet. Daarnaast zorgen eiwitten voor een langere verzadiging, hierdoor heb je minder snel honger. Als je in de ochtend bijvoorbeeld kwark eet, zal je minder snel honger hebben dan wanneer je twee witte boterhammen met chocoladepasta eet.

Daarnaast moet je proberen zoveel mogelijk groentes te eten. Ze zitten bomvol goede voedingstoffen en deze kan je zoveel eten als je wil! Probeer op vaste tijdstippen te eten en het liefste 3x per dag een goede en gezonde maaltijd met 1 of 2 gezonde snacks tussendoor. Dat zorgt voor structuur wat belangrijk is voor je lichaam.

Beweging kan je helpen met afvallen, maar als hierbij nog een slecht voedingspatroon hebt zal het weinig zin hebben. Afvallen is 80% letten op je voeding en 20% bewegen. Sporten moet je eigenlijk zien om het afvalproces wat te versnellen. Hieronder staat een handig E-Book met heerlijke recepten die duizenden mensen al hebben geholpen met afvallen. In het boek staan heel veel belangrijke tips om af te vallen en waarom het zo belangrijk is om wat af te vallen!

Gezonde inspiratie voor in de keuken

  • Meer dan 100 heerlijk recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn
  • Tijdbesparende kant-en-klare dag-en weekmenu’s  
  • Inclusief vegetarische gerechten
  • Met motivatie waarom deze gerechten voor blijvende resultaten zorgen
  • Meer dan 2500 tevreden klanten
  • Met verschillende gratis bonussen

Afvallen met een dieet

Een dieet is voor vele mensen belangrijk om af te kunnen vallen. Hieronder staan verschillende diëten die je kunnen helpen om af te vallen. In de blogs staat hoe de verschillende diëten in elkaar zitten en hoe je dit gemakkelijk kan volhouden. Als je hulp nodig hebt om te beginnen met diëten staan onder aan de artikelen producten die je kunnen helpen bij het beginnen aan het dieet, want het begin is vaak het moeilijkste.