fbpx
beste-sportoordopjes

De 5 beste draadloze sportoordopjes van 2021

Wanneer je aan het sporten bent, is het fijn om muziek te luisteren. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. De meeste oordopjes vallen uit of vaak zit de draad in de weg tijdens het sporten. Daarom hebben wij een top 5 selectie gemaakt van de beste draadloze sportoordopjes om mee te sporten. Deze zijn geschikt voor alle sporten, van hardlopen tot fitnessen. De oortjes hieronder zijn allemaal handig in gebruik, waterdicht en makkelijke te verbinden met bluetooth.

  1. Apple Airpods pro
  2. Ticpods
  3. Samsung Galaxy buds
  4. Bose soundsport
  5. Sony wg-100XM3Apple

Apple Airpods Pro

Kwalitatief zijn dit de beste draadloze oortjes, de prijs mag dan wel wat hoger liggen, maar dat is het zeker waard. De oortjes beschikken over een in-ear design, geleverd met oordopje met verschillende pasvormen, waardoor de oordopjes bij past en comfortabel zit. De oortjes zijn water- en zweet bestendig en wanneer je zin in hebt, heb je dat nauwelijks door.

De oortjes produceren een kraakhelder en warm geluid en dankzij de noise-canceling kan je daar helemaal in op gaan, want dit zorgt ervoor dat je de geluiden om je heen niet hoort. Je kunt dit ook uitzetten, waardoor je de geluiden om je heen wel goed hoort terwijl de muziek aanstaat. Daarnaast kun je met optie ‘audio delen’ tegelijkertijd dezelfde muziek luisteren met een andere Apple airpod bezitter.

De airpods kun je 5 uur lang achter elkaar gebruiken zonder ze terug in de oplaadcase te stoppen, daarna moet je ze even opladen om ze weer te gebruiken (15 min). Je kunt ze 5x volledig opladen met de oplaadcase. Daarnaast zijn ze handig in gebruik en heb je geen smartphone nodig om het volume te regelen of een nummer over te slaan.

Ticpods 2 pro

De ticpods van MobVoi zijn hele fijne oortjes voor te sporten. De oortjes hebben geen rubberen pasvormen, waardoor ze bij iedereen passen. De geluidskwaliteit is uitstekend en helder, daarnaast heb je geen smartphone nodig om het volume aan te passen. Wanneer je met je vinger vanaf de bovenkant naar de onderkant beweegt, demp je het volume. Door twee keer met je vinger op de oortjes te tikken speelt hij het volgende nummer af.

Ook beschikken de oordopjes over noise-cancelling waardoor je achtergrond geluiden niet goed hoort. De oortjes gaan 4 uur lang achter elkaar mee, maar met de oplaadcase ongeveer 20 uur. De oortjes zijn water- en zweet bestendig en als je de oortjes 10 minuten oplaadt in de oplaadcase kun je ze weer 40 minuten gebruiken.

ticpods pro

Samsung Galaxy Buds Live

Ook de samsung galaxy buds horen thuis in het rijtje van beste draadloze sport oordopjes. De oortjes beschikken over active noise cancelling, waarmee je de omgevingsgeluiden kunt dempen. Hierdoor kun je de focus volledig op het sporten leggen en dat kan je helpen om je sportprestaties te verbeteren.

De oortjes produceren een prima geluid met een lekkere bass. De oortjes gaan 6 uur lang mee zonder ze op te laden. Met oplaadcase gaan ze zo’n 29 uur mee! Daarnaast kun je gebruik maken van fast-charging, dan zijn ze na 3 minuten snel opgeladen, waardoor je ze weer 45 minuten kunt gebruiken.

samsung galaxy buds live

Bose soundsport free

Ook Bose heeft uitstekende sport oordopjes in hun assortiment. De geluidskwaliteit die je bij Bose gewend bent, zijn goed terug te vinden in deze oortjes. Het geluid is net zo krachtig en helder als andere producten van Bose. Aan deze oortjes zitten kleine vleugeltjes die ervoor zorgen dat ze goed blijven zitten en niet uit kunnen vallen.

De oortjes zijn water en zweet bestendig en gaan zo’n 6,5 uur mee met een lading. Met de oplaadcase kun je ze nog eens 2x opladen.  Via de connect app van Bose kun je de oortjes volledig naar eigen wensen instellen, sommige mensen willen tijdens het sporten wat meer bass bijvoorbeeld, met de connect app van Bose is dat geen probleem.

Bose soundsport free

Sony WF-1000XM3

Deze oordpjes van sony beschikken over een handige en uniek functie. De smart listening functie, hierbij dempen de oortjes het achtergrond automatisch wanneer dit te luidruchtig is en als het weer rustig is dan schakelt hij weer terug. De oortjes beschikken over een uitstekende geluidskwalitet en gaan tot zo’n 8 uur lang mee en met de oplaadcase kun je ze nog 3x opladen!

De oortjes worden geleverd met verschillende rubberen pasvormen, waardoor ze niet uitvallen en fijn in de oren zitten. 

sony wf-1000xm3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *