fbpx

Oefeningen

Ga zelf aan de slag met cardio oefeningen en krachttraining
Met deze uitleg en tips wordt dat geen enkel probleem!

Kracht oefeningen

Spiermassa opbouwen met behulp van krachttraining is niet makkelijk, maar door jou de juiste techniek en kennis te geven willen wij je helpen om snel spieren te kweken. Klik hieronder voor een overzicht voor de beste fitnessoefeningen om spierkracht mee op te bouwen!

krachttraining

Cardio oefeningen

Cardiotraining is goed voor je conditie en het kan je helpen met afvallen. Klik hieronder voor een overzicht van verschillende cardio  oefeningen die je kunnen helpen om je lichaam gezond en fit te houden. Een goede conditie is belangrijk voor onze algehele gezondheid

cardio-oefeningen

Voordelen van krachttraining

Krachttraining brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee. Als je regelmatig aan krachttraining doet, zal je merken dat je sterker en fitter wordt. Fitness is niet alleen goed voor je spieren, want je botten en pezen worden er ook sterker van als je regelmatig naar de sportschool gaat. Hierdoor zal je minder snel last krijgen van lichamelijke klachten zoals rugpijn of een spierscheuring. Daarnaast heb je minder moeite bij het uitvoeren van de dagelijkse bezigheden en zal je dit ook langer kunnen volhouden. Ten slotte is fitness ook goed voor je mentale gezondheid en je zelfvertrouwen waardoor je wat lekkerder in vel gaat zitten!

Voordelen van cardio training

Door regelmatig te bewegen houdt je het lichaam in goede conditie. Bewegen is belangrijk voor ons lichaam en het helpt bij het voorkomen van vele ziektes zoals, hart- en vaatziekten en een te hoge bloeddruk. Door cardio worden je hart en longen flink op de proef gesteld. Wanneer je dit consistent doet zal je merken dat je een steeds betere conditie krijgt en minder snel moe wordt. Een combinatie van fitness en cardio is het beste voor ons lichaam, want je moet gevarieerd bewegen, net zoals je bij je voeding gevarieerd moet eten.