fbpx
eiwitshake

Top 5 beste eiwitshakes van 2021

In Nederland heb je zoveel verschillende eiwitpoeders dat je bijna niet meer weet welke je moet kiezen. Daarom hebben wij een makkelijk overzichtje gemaakt met de beste eiwitshakes van Nederland. Hieronder staan de top 5 beste eiwitpoeders van 2021. Voor sporters zijn eiwitten enorm belangrijk. Ze zorgen voor het herstellen van de spieren. Mensen die veel sporten moeten genoeg eiwitten binnenkrijgen en dat halen ze vaak niet voldoende uit alleen voeding. Eiwitshakes zijn een handige aanvulling op je normale voeding voor het behalen van je dagelijkse behoefte aan eiwitten.

  1. Whey Hydro XXL Nutrition
  2. Whey perfection Body and Fit
  3. Impact whey protein MYprotein
  4. Whey isolaat XXL Nutrtion
  5. Gold standard whey

Whey hydro van XXL Nutrition

De whey hydro van XXL Nutrition is de aanvoerder van de nieuwste generatie eiwitshakes van Nederland. De eiwitten in deze hydro eiwitpoeder worden nog sneller opgenomen in de spieren als de eiwitten die in de whey isolaat shakes zitten. De kwalitatief hoogwaardige eiwitten zijn door de revolutionaire productiewijze nog beter als die van de whey islolaat. Deze eiwitshakes zijn snel verteerbaar en een goede aanvulling op je voeding.

Met de whey hydro van XXL Nutrition krijg je maar liefst 87,5 procent uit enkel whey isolaat binnen. Dit is een stuk hoger als je dit vergelijkt met ander producten uit de markt. Deze gebruiken vaak whey concentraat met een lager eiwitgehalte, meer koolhydraten en meer vet. Daarnaast is de smaak ook nog een heel erg lekker en de eiwitpoeder lost gemakkelijk op. Deze eiwitshakes heeft hele goede recensies en dat is niet voor niets!

Voedingswaarde per schep (30 gram)
Energie 112,75 kcal
Eiwitten 26 gram
Koolhydraten 1,08 gram
waarvan suiker 0,39 gram
Vet 0,69 gram waarvan verzadigd 0,39 gram
Vezels 0,12 gram
Natrium 0,21 gram


De whey perfection van Body and fit

De whey perfection bevat naast een hoogwaardig eiwitgehalte, ook nog eens 5g BCAA’s per schep. Dit betekent dat je geen extra supplement voor aminozuren hoeft te gebruiken. BCAA’s ondersteunen het spieropbouwproces en zorgen ervoor dat je spieren sneller kunnen herstellen van een training. Daarnaast is de smaak van deze proteine shake uitmuntend en dat is ook belangrijk. Want als je elke dag een shake met tegenzin opdrinkt, houdt je dat vaak niet lang vol.

Het unieke proces van de productie methode van deze shakes zorgt ervoor dat de natuurlijke structuur van de eiwitten volledig intact blijven. Dat betekent dat de eiwitten maximaal van invloed zijn. Deze proteïne shake heeft met een 9,3 een van de hoogste klantenwaardering in Europa en staat daarom ook in onze top 5.

Voedingswaarde per schep (28 gram)
Energie 103 kcal
Eiwitten 22 gram
Koolhydraten 1,7 gram
waarvan suiker 0,9 gram
Vet 1,0 gram waarvan verzadigd 0,3 gram
Vezels 0,1gram
Natrium 0,13 gram


Whey delicious

De whey delicious van XXL Nutrition bewijst dat het drinken van een hoogwaardige eiwitshakes samen gaat met puur genieten. De eiwitshakes zijn verslavend lekker en tegelijkertijd van een hoge kwaliteit. De shake bevat een hoog gehalte aan whey eiwitten en is rijk aan BCAA’s, daarnaast bevat deze shake ook nog eens glutamine wat het spieropbouw proces ondersteunt.

De whey delicious is een van de meest populaire shakes van Nederland. Maar vergeleken de andere shakes is het eiwitgehalte wel wat minder, daarom is de maatschep ook 40 gram i.p.v. 30 gram. Maar voor fanatieke sporters is dit nog steeds ruim voldoende om aan de dagelijkse eiwitbehoefte te komen.

Voedingswaarde per schep (40 gram)
Energie 160,0 kcal
Eiwitten 32,0 gram
Koolhydraten 3,0 gram
waarvan suiker 2,3 gram
Vet 2,0 gram waarvan verzadigd 1,0 gram
Vezels 0,3 gram
Natrium 0,1 gram


Whey isolaat van XXL nutrition

Als je opzoek bent naar een whey isolaat, dan ben je bij XXL Nutrition aan het juiste adres. Per scoop gram krijg je maar 109 calorieën binnen en dat is bijzonder weinig voor een eiwitshake. De whey isolaat bevat een hoog eiwitpercentage van ongeveer 86%. De whey isolaat is van XXL nutrition is gewoon de koploper van de whey isolate shakes en daarom staat hij ook in onze top 5.

Als je een serieuze sporter bent, haal je graag het maximale uit je voeding en training. De whey isolaat is zo geproduceerd dat de natuurlijke structuur van de eiwitten intact blijven. hierdoor blijft het eiwitgehalte zo hoog mogelijk. En hierdoor kunnen ze maximaal in het lichaam worden opgenomen Dus ben je opzoek naar een pure manier om aan jouw eiwitbehoefte te voldoen, dan is deze shake ideaal voor jou!

Voedingswaarde per schep (30 gram)
Energie 109 kcal
Eiwitten 27 gram
Koolhydraten 1,17 gram
waarvan suiker 0,75 gram
Vet 0,09 gram waarvan verzadigd 0,03 gram
Vezels 0,45 gram
Natrium 0,15 gram


Gold standard whey van Body and Fit

De gold standaard whey is een van de beste eiwitshakes wereldwijd en is nu ook in Nederland populair aan het worden. De shake bevat 24,2 gram eiwitten per schep en bevat daarnaast ook nog eens 5 gram BCAA,s en 3,5 gram glutamine. Deze helpen allemaal bij het opbouwen en herstellen van de spieren. De proteïne shake bevat heeft een laag vetgehalte en bevat weinig suikers

Gold standard is instant en lost gemakkelijk op in vloeistoffen zoals melk of water. De plantaardige enzymen in deze eiwitshake helpen op een natuurlijke manier om vrije aminozuren te maken uit eiwitten wat helpt bij het spieropbouwproces. Daarnaast is de smaak ook verbluffend lekker en kijk je ernaar uit om weer een lekkere eiwitshake te maken na het sporten!

Voedingswaarde per schep (29,4 gram)
Energie 110 kcal
Eiwitten 24,2 gram
Koolhydraten 1,3 gram
waarvan suiker 1,1 gram
Vet 0,9 gram waarvan verzadigd 0,5 gram
Vezels 0 gram
Natrium 0,19 gram


Wat zijn de voordelen van eiwitshakes

Eiwitten helpen bij het opbouwen van de spieren en zijn de brandstof voor het bouwen van spierweefsel na een training. Tijdens een zware training breken we onze spieren langzaam af, door deze na de training weer op te bouwen met behulp van eiwitten  worden ze sterker. Wanneer je dit wekelijks doet zal je merken dat je sterker en gespierder wordt.

Het innemen van eiwitshakes heeft meerdere voordelen, zo verbetert het ook je metabolisme (calorieën die je verbrand in rust). Consistente trainingen en het innemen van eiwitshakes resulteren in meer spiermassa en hierdoor zal je meer calorieën verbranden tijdens je dagelijkse bezigheden. Spiercellen hebben namelijk meer 3x zoveel  voedingsstoffen nodig als bijvoorbeeld vet. Er moeten dus meer calorieën verbrandt worden wanneer je spiermassa vergroot. Daarom kunnen eiwitshakes en krachttraining je ook prima helpen bij het afvallen.

Hoeveel eiwitten heb ik nodig per dag

Hoeveel eiwitten iemand nodig heeft per dag verschilt heel erg per persoon en van zijn doelstellingen. De dagelijkse aanbevolen inname van eiwitten is 0,8 gram per kilo lichaamsgewicht. De meeste halen deze gewoon uit hun voeding. Maar wanneer je aan krachttraining doet heb je meer eiwitten nodig. Dit ligt tussen de 1,2 en 2 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht. Stel je weegt dus 75 kilo en je wilt spiermassa opbouwen door krachttraining, dan zal je ongeveer 135 gram eiwitten nodig hebben per dag. Dan is het verstandig om maximaal 2 shakes per dag te drinken en de rest van je eiwitten uit je voeding te halen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *